Miku i parë
i foshnjës tuaj
BLI TANI lepurushi peshperites whisbear
Bën shshshsh, dhe
i vë fëmijët në gjumë
BLI TANI arushi peshperites goce
Pjesëtari më i vogël
i familjes Whisbear
BLI TANI arush bebe me zhurme roze
Lepurush E-zzy
me App dhe Monitor
BLI TANI lepurush Ezzy me app goce
Dhurata ideale
për nënat e reja
BLI TANI set-4-lepurushi-gri-me-aksesore-klip-1-trans

Karakteristikat e Whisbear

3sound
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml

Çmimet tona

Kids-time-star
Loved-by-parents
Banta-baby-products
Innovation-award
HealthTech-Award

Opinioni Juaj

Na Ndiqni në Instagram

Dhurojini fëmijës suaj Whisbear! 😍

@life_of_rozalie

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn
...

Dhurojini fëmijës suaj një gjumë të qetë me Lepurushin Whisbear! 🥰

@whisbear_france
📸 @styleena_

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn
...

Delja Lumi kujdeset për të voglin tuaj 😍

@whisbearfrance
@myee_family

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower
...

Ezzy Përtaci prodhon 3 Zhurma: Rozë, të Bardhë dhe Dallgë Oqeani.😍 Ezzy lidhet me app dhe blutooth që mund ta komandoni nga telefoni pa shqetësuar gjumin e të voglit tuaj 😴

📲 Applikacioni i Ezzy-it ka këto funksione: 💪
✔ Ka monitor gjumi që analizon cilësinë e gjumit
✔ Sinjalizon prindërit kur fëmija qan
✔ Menaxhon në distancë nga telefoni aparatin e zhurmës të vendosur tek Ezzy
✔ Sugjeron aktivitetet e duhura sipas moshës së fëmijës
✔ Memorizon momentet e zhvillimit të fëmijës dhe mund t'i ndani në rrjetet sociale

@emilia.plawska

www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn
...

Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories