Pagesat për Whisbear Albania EasyPay, Bankë, Kartë krediti, BKT, Kesh

Metodat e pagesës të ofruara nga Manderina Shpk, distributor zyrtar i Whisbear në Shqipëri janë këto:

1.Me kartë krediti nëpërmjet BKT, Banka Kombetare Tregtare , pagese e sigurt

Nëse keni kartë krediti të vlefshme, mund të plotësoni të dhënat direkt tek faqja e pagesës www.whisbear.al. Faqja jonë është e pajisur me çerfitikatë sigurie dhe procesimi i kartës bëhet nga Banka Kombetare Tregtare ne Shqiperi. https://www.bkt.com.al/ 

Në përfundim të pagesës do ju vijë konfirmimi nga whisbear.al me të dhënat e porosisë tuaj dhe vlerën dhe detaje të tjera për transportin.

  1. Me butonin easypay online ose me kod

Tek mënyrat e pagesës ne faqen whisbear.al zgjidhni butonin easypay. Nese keni llogari hyni me të dhënat tuaja dhe kryeni pagesën. Shihni nëse keni balancë në llogarinë Easypay, ose mbusheni atë nëpërmejt kartës ose bankës tuaj. Vazhdoni me blerjen duke ndjekur hapat në ekranin e kompjuterit ose në celularin tuaj nëpërmjet aplikacionit Easypay. Ne përfundim të pagesës do ju vijë konfirmimi nga whisbear.al me të dhënat e porosisë tuaj dhe vlerën dhe detaje të tjera për transportin.

Nese nuk keni mundësi të paguani online, ju mund të përdorni pagesën me kod. Kur zgjidhni këtë mënyre pagesë në telefonin tuaj gjenerohet një kod që lidhet me porosine tuaj dhe shumën përkatëse. Këtë kod e paraqitni në një nga pikat e afërta Easypay në të gjithë Shqipërinë dhe paguani në kesh aty duke marrë një mandat/vërtetim. Sapo të na konfirmohet nga agjenti easypay që pagesa është kryer, ju dërgojmë email konfirmimi dhe bëjmë gati paketimin e produktit për ta sjellë në adresën që keni dhënë kur keni kryer porosinë në faqen e internetit www.whisebar.al

3.Me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodheni. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen dy llogari bankare njëra në Euro dhe dhe tjetra në Lekë. Të dyja llogaritë janë BKT dhe janë të regjistruara në emër të Manderina shpk. Kështu ç’do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju jap

Manderina sh.p.k

NIPT: L41810019J

Banka: Banka Kombetare Tregtare

Numri i llogarise (LEK) 402008610
IBAN: AL9420511021008610CLPRCLALLA
BIC/Swift code: NCBAALTX

Numri i llogarise Euro
IBAN: AL5020511021008610CLPRCFEURE
BIC/Swift code: NCBAALTX

Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories