Manderina shpk, официјален дистрибутер на Whisbear во Албанија ги нуди следните начини на плаќање на www.wisbear.al

1.Плаќање со кредитна картичка преку 2checkout.com, сигурна меѓународна компанија

Доколку имате валидна кредитна картичка, можете да ги пополните податоците на веб-страницата на 2checkout откако ќе ја направите нарачката на www.whisbear.al. Нашата веб-локација има и SSL сертификат, но обработката на кредитната картичка се случува на нашиот партнер 2checkout.com. Тој е популарен начин на плаќање во Албанија, Северна Македонија и Косово.

Откако ќе заврши плаќањето, ќе ви биде испратена е-пошта потврда од Whisbear Albania со сите детали за вашето купување и детали за испорака.

2.Со Easypay онлајн или Easypay со код

Ако сакате да платите со Easypay, треба да кликнете на копчето Easy Pay на нашата веб-локација. Доколку веќе имате сметка, се најавувате и плаќате со вашето салдо, во спротивно ќе бидете поканети да креирате и сметка, која можете да ја пополните од вашата банкарска сметка или кредитна картичка во продавниците Easypay. Продолжете со плаќањето следејќи ги упатствата на екранот или апликацијата Easypay. Откако плаќањето ќе биде успешно, ќе ви биде испратена е-пошта потврда од Whisbear.al со сите детали за вашето купување и детали за испорака.

Ако не можете да платите онлајн, можете да користите друг метод, Easypay со код. Кога ќе го изберете овој метод, откако ќе ја нарачате нарачката се генерира код на вашиот екран, што одговара на износот што треба да го платите. Можете да ја посетите најблиската продавница на Easypay во вашата област и да ја покажете оваа шифра на нашиот агент таму и да ја извршите плаќањето во готово. Ќе ви биде доставена сметка. Откако ова ќе се заврши, ја добиваме потврдата за плаќањето и започнуваме со процедурите за испорака на адресата што ја наведовте при нарачката www.whisebar.al

3.Банкарски трансфер

Овој метод може да го користи секој, каде и да сте. Доколку го изберете овој метод, ќе ви бидат прикажани детали за две банкарски сметки, една во евра и една во ALL. Двете сметки се со BKT и припаѓаат на Manderina shpk, компанија која тргува и дистрибуира Whisbear во Албанија. Ве молиме оставете неколку дена за да пристигне плаќањето и/или испратете копија од вашата трансакција, доколку сакате производот Whisbear да биде достапен наскоро. Еве банкарски детали.

Manderina SHPK

NIPT: L41810019J

Bank Name: Banka Kombetare Tregtare

Account Number (LEK) 402008610
IBAN: AL9420511021008610CLPRCLALLA
BIC/Swift code: NCBAALTX

Account Number Euro
IBAN: AL5020511021008610CLPRCFEURE
BIC/Swift code: NCBAALTX

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Close

Categories