• Filters
 • Sort by:
 • L3,500.00

  Lepurushi pëshpëritës me kapëse është një lodër e zgjuar e praktike për udhëtim,  prodhuar enkas për të qenë miku i foshnjës tuaj që në ditën e parë të jetës. Është i vogël dhe ka një kapëse për ta varur dhe për ta marrë me vete kudo. Thjesht kapeni tek doreza e karrocës ose karriges së bebes në makinë per t’i ofruar fëmijës tuaj një ndjenjë rehatie.

  49 in stock

 • L3,500.00

  Lepurushi pëshpëritës me kapëse është një lodër e zgjuar e praktike për udhëtim, prodhuar enkas për të qenë miku i foshnjës tuaj që në ditën e parë të jetës. Është i vogël dhe ka një kapëse për ta varur dhe për ta marrë me vete kudo. Thjesht kapeni tek doreza e karrocës ose karriges së bebes në makinë per t’i ofruar fëmijës tuaj një ndjenjë rehatie.

  55 in stock

 • NEW
  -10%
  LIMITED
  L4,410.00

  Produkt i ri  nga Whisbear! Lepurushi pëshpëritës Bebe, një lodër e butë përkëdhelëse, të gjitha në një. Ndihmon fëmijën të flejë gjumë që në ditën e parë. Është shoku i parë i fëmijës tuaj, dhe do të jetë i tillë për shumë vite.

  60 in stock

 • NEW
  -10%
  LIMITED
  L4,410.00

  Produkt i ri  nga Whisbear! Arushi pëshpëritës me sensor për qarjet, një lodër e butë përkëdhelëse, të gjitha në një. Ndihmon fëmijën të flejë gjumë që në ditën e parë. Është shoku i parë i fëmijës tuaj, dhe do të jetë i tillë për shumë vite.

  1 in stock

 • NEW
  -10%
  LIMITED
  L4,410.00

  Produkt i ri  nga Whisbear! Lepurushi pëshpëritës Bebe, një lodër e butë përkëdhelëse, të gjitha në një. Ndihmon fëmijën të flejë gjumë që në ditën e parë. Është shoku i parë i fëmijës tuaj, dhe do të jetë i tillë për shumë vite.

  65 in stock

 • NEW
  -10%
  LIMITED
  L4,410.00

  Produkt i ri  nga Whisbear! Delja Pëshpëritëse Bebe, një lodër e butë përkëdhelëse, të gjitha në një. Ndihmon fëmijën të flejë gjumë që në ditën e parë. Është shoku i parë i fëmijës tuaj, dhe do të jetë i tillë për shumë vite.

  56 in stock

No products were found matching your selection.

Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories