Si funksionojnë lodrat Whisbear?

Një pajisje brenda lodrave të Whisbear prodhon zhurmën e sigurt rozë, e cila i kujton foshnjës tingujt që ka dëgjuar në barkun e nënës. Falë zhurmës, foshnja relaksohet dhe qetësohet.

Çfarë janë zhurmat rozë dhe të bardha?

Janë tinguj shumë të ngjashëm me ato që foshnja dëgjon në barkun e nënës. Zhurma natyrore të ngjashme me zhurmat rozë janë zhurma e shiut, e gjetheve që bien, e dallgëve që përplasen në breg.

Mund të jetë një surprizë për shumë prej nesh që ka trazira të vazhdueshme brenda trupit të njeriut, me shumë emocione dhe ndjenja që ndryshojnë ; e njëjta gjë vlen edhe kur ndodheni në një sallë gjyqi.

Siç mund ta merrni me mend, për shkak të kësaj, të sapolindurit nuk ndihen shumë të sigurt në heshtje të plotë. Një tingull i qëndrueshëm dhe veçanërisht zhurma rozë mund të ndihmojë një fëmijë të porsalindur dhe të vogël të qetësohet. Zhurma rozë u kujton foshnjave zhurmat  në barkun e nënës. Ndihmon gjithashtu për të maskuar tingujt shqetësues në mjedis që mund të zgjojnë një fëmijë.

A mund ta ndihmojë Whisbear fëmijën tim dhjetë muajsh?

Çdo foshnje është e ndryshme dhe kështu që është e vështirë të parashikosh preferencat e foshnjës. Sidoqoftë, ne kemi marrë shumë reagime pozitive nga prindërit e foshnjave më të mëdha – ata kanë thënë se Whisbear ka qenë një ndihmë e madhe për problemet e gjumit të një fëmije. Gjithashtu mbani mend se nëse zhurma e bardhë e ka ndihmuar fëmijën tuaj në të kaluarën, ka shumë mundësi që ajo ta ndihmojë edhe tani.

Nëse nuk jeni të sigurt nëse Whisbear do ta ndihmonte fëmijën tuaj, provoni më parë zhurmën e bardhë shtëpiake: Ndizni aspiratorin, lavatriçen ose tharësen e flokëve. A qetësohet fëmija juaj? Uji i rrjedhshëm e bën fëmijën tuaj të përgjumur? A ndihet rehat fëmija juaj në makinë?

Nëse përgjigjja juaj është po, Whisbear patjetër që mund ta ndihmojë fëmijën tuaj!

Në cilën moshë mund t'i jepet foshnjës Whisbear?

Ju mund t’i jepni Whisbear foshnjës tuaj sapo të lindë. Whisbear është një dhuratë e njohur në festat e ardhjes së fëmijës dhe tashmë jepet shpesh si dhuratë në maternitet.

A është Whisbear një mik i sigurt?

Absolutisht. Ekspertët e nivelit të lartë kanë “kompozuar” zhurmën e pajisjes audio, pasi mijëra foshnje e kanë testuar atë. Lloji, frekuenca dhe toni i zhurmës është i këndshëm, qetësues dhe i sigurt për veshët e vegjël. Ne përdorim materiale me cilësi të lartë, miqësore me mjedisin dhe të sigurta. Si provë e kësaj, ne kemi një certifikatë Ökotex. Mbushja e arushëve Whisbear është antialergjike.

Është krenaria jonë e madhe që Instituti Polak i Nënave dhe Fëmijëve rekomandon Whisbear. Ne gjithashtu kemi certifikatën ndërkombëtare të sigurisë së TÜV, e cila garanton cilësinë e procesit tonë të prodhimit. Disa spitale gjermane dhe polake përdorin Whisbear për të qetësuar pacientët e tyre të vegjël.

Si të përdorim pajisjen e gjenerimit të zhurmës në mënyrë të sigurt?

Zhurma rozë mund të jetë qetësuese për të qarat dhe një fëmijë që ndihet stresues për ndonjë arsye. Gjithashtu zhurma rozë mund të ndihmojë të rriturit të flenë më mirë kur ritmi i tyre i gjumit është i çrregulluar.

Kur përdorni një arush pelushi, mbani mend udhëzimet dhe rregullat e mëposhtme:

  1. Vëllimi i zhurmës nuk duhet të kalojë 50dB, i cili është i njëjtë me tingullin e shiut të furishëm ose dushit.
  2. Pajisja audio nuk duhet të vendoset direkt në veshin e fëmijës dhe duhet të jetë së paku disa dhjetëra centimetra larg.
  3. Zhurma rozë duhet të përdoret maksimumi për tetë orë në ditë.

Nga çfarë është prodhuar Whisbear?

Whisbear është prodhuar nga pëlhura të buta dhe të vërtetuara nga OEKO-TEX®. Mbushja e përdorur është hipoalergjike.

A mund të hiqet mekanizmi i shushing nga Whisbear im?

Po, pajisja shushing është e lëvizshme.

JU LUTEM SHËNIM: pajisja nuk është një lodër dhe nuk mund t’i jepet një foshnjeje ose fëmije. Fëmijët duhet të luajnë me Whisbear vetëm kur pajisja është hequr në mënyrë të sigurt.

Si ta ndez pajisjen?

Do t’ju duhen 3 bateri AAA për të vënë në punë pajisjen. Për të hapur kapakun, ngrini me kujdes kapakun me një kaçavidë të vogël dhe hiqni vidën nga brenda. Vendosni bateritë brenda, vendosni mbulesën mbrapa dhe shtrëngoni vidën.

A janë të përfshira bateritë?

Për arsye sigurie, Whisbear shitet pa bateri.

Si funksionojnë pajisjet Whisbear?

Ju keni një video që tregon se si funksionojnë pajisjet Whisbear në këtë link:

https://www.youtube.com/watch?v=1XKyoMttIq4&t=1s

Gjithashtu një link për manualin e përdorimit të Whisbear është këtu dhe

për Ezzy Përtacin është këtu.

Mund të paguaj me kesh?

Ju mund të paguani me kesh vetëm në pikat Easypay pasi të keni marrë nje kod nga ne gjatë porosisë tuaj online.

Cila është periudha e garancisë që ofroni?

Whisbear ofron 6 muaj garanci.

Cili dokument shërben si garanci?

Fatura do të shërbejë si garanci për klientin, duke treguar datën kur është blerë produkti, dhe duhet të mbahet për 6 muaj që garancia është e vlefshme.

KENI ENDE PYETJE ? NA KONTAKTONI.

Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories