Newsletter i Whisbear Albania

  1. Je vizitor për herë të parë në faqen tonë? Regjistrohu me email në newsletter-en tonë për të marrë të rejat dhe ofertat më të fundit dhe përfito zbritje në blerjen e parë. Sigurohuni që emaili të shkruhet saktë sepse në të do t’ju dërgohet një kod që përdoret për te përfituar këtë zbritje.
  2. Je një klient ekzistues i Whisbear Albania ?
    • Referoja Whisbear.al një mikeshës tuaj që ajo të përfitoj një zbritje në blerjen e parë nëse regjistrohet me email në newsletter-in tonë.
    • Ndërkohë vetë përfiton një zbritje për referimin, në blerjen tuaj të radhës për fëmijët tuaj ose për dhurate 😊 . Kodi i zbritjes do ju dërgohet në emailin tuaj.

 


.

Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories