Transporti i Whisbear Albania

Koha e dorëzimit të pakos

Në Shqipëri

  1. Për klientët brenda Tiranës dorëzimi bëhet brenda 24 orëve.
  2. Për klientët brenda Shqipërisë përveç Tiranës dorëzimi bëhet brenda 48 orëve.

Në Kosovë, Maqedoni e Veriut, Greqi, dhe Mali I Zi

Për vendet fqinj ku bëjnë pjesë  Kosova, Maqedonia e Veriut, Greqia, dhe Mali i Zi dërgimi varion nga 3 në 7 ditë

Kostoja e transportit 

Në Shqipëri

  1. Ky shërbim brenda Shqipërisë është Falas nëse totali i blerjes është mbi 5000 Lek.
  2. Nëse totali i blerjes është nën 5000 Lek, çmimi i transportit është 200 Lek brenda Shqipërisë.

Në Kosovë, Maqedoni e Veriut, Greqi dhe Mali i Zi tarifa është

  1. Falas për shuma blerje mbi 60€ dhe
  2. 5 € për shuma nën 60€.

 

Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories