[vc_empty_space]

Достава Whisbear Albania

Во Албанија

  1. За клиенти од Тирана доставата се врши во рок од 24 ч.
  1. За клиенти од Албанија доставата се врши во рок од 48 ч.

За соседните земји како Косово, Северна Македонија, Грција и Црна Гора

  1. Времето на испорака варира од 3 до 7 дена.

Трошоци за испорака

Во Албанија

  1. Бесплатна достава за нарачки над 5000 Лек.
  2. Доколку нарачката е помала од 5000L, трошоците за испорака се 200 Лека за достава низ Албанија.

Во Косово, Северна Македонија, Грција, Црна Гора трошоците за испорака се следни:

  1. Бесплатно за суми над 60 евра.
  2. 5€ за суми под 60 евра.

 

 

[vc_empty_space]

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Close

Categories