Whisbear Features

3sound
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml

Our Awards

kids time star
Loved by parents- Whisbear award
Cmimi Banta/Banta awards
Innovation-award
Cmimi HealthTech/awards

Your Opinions

Follow us on Instagram

Gëzuar Festën e Halloween-it! 🎃🐇💤

@whisbear_poland 

#Halloween #gezuarhalloween #whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe

Gëzuar Festën e Halloween-it! 🎃🐇💤

@whisbear_poland

#Halloween #gezuarhalloween #whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe
...

Delja Pëshpëritëse Bebe Whisbear prodhon zhurmë rozë për 40 minuta. Zhurma rozë ngjan me zhurmën që bebet kanë dëgjuar në barkun e nënës. Kjo i qetëson dhe i vë në gjumë. 💤

Bëhet miku më i mirë për të voglin tuaj! 🥰👶

👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower

Delja Pëshpëritëse Bebe Whisbear prodhon zhurmë rozë për 40 minuta. Zhurma rozë ngjan me zhurmën që bebet kanë dëgjuar në barkun e nënës. Kjo i qetëson dhe i vë në gjumë. 💤

Bëhet miku më i mirë për të voglin tuaj! 🥰👶

👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower
...

Ezzy Lepurush Krem ka një pajisje që prodhon 3 lloje zhurmash dhe lidhet me telefonin 📱 duke ju ndihmuar ta qetësoni dhe vini në gjumë foshnjën tuaj. Nëse fëmija zgjohet dhe qan, zhurma aktivizohet përsëri dhe ju nga aplikacioni zgjidhni zhurmën që doni të vendosni, por edhe monitoroni kohën e gjumit të fëmijës.

📲 Aplikacioni i Ezzy-t ka këto funksione:

✅ Ka monitor gjumi që analizon cilësinë e gjumit
✅ Menaxhon në distancë nga telefoni aparatin e zhurmës të vendosur tek Ezzy
✅ Sinjalizon prindërit kur fëmija qan
✅ Sugjeron aktivitetet e duhura sipas moshës së fëmijës
✅ Memorizon momentet e zhvillimit të fëmijës dhe mund t'i ndani në rrjetet sociale
✅ Lodrat Prodhojnë Zhurmë Rozë për 40 minuta
✅ Kanë sensor për të qarat që aktivizohet kur fëmija qan
✅ Janë prodhuar e çertifikuar në BE
✅ Kanë marrë vlerësim maksimal nga Instituti Nëna dhe Fëmija për sigurinë

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower

Ezzy Lepurush Krem ka një pajisje që prodhon 3 lloje zhurmash dhe lidhet me telefonin 📱 duke ju ndihmuar ta qetësoni dhe vini në gjumë foshnjën tuaj. Nëse fëmija zgjohet dhe qan, zhurma aktivizohet përsëri dhe ju nga aplikacioni zgjidhni zhurmën që doni të vendosni, por edhe monitoroni kohën e gjumit të fëmijës.

📲 Aplikacioni i Ezzy-t ka këto funksione:

✅ Ka monitor gjumi që analizon cilësinë e gjumit
✅ Menaxhon në distancë nga telefoni aparatin e zhurmës të vendosur tek Ezzy
✅ Sinjalizon prindërit kur fëmija qan
✅ Sugjeron aktivitetet e duhura sipas moshës së fëmijës
✅ Memorizon momentet e zhvillimit të fëmijës dhe mund t`i ndani në rrjetet sociale
✅ Lodrat Prodhojnë Zhurmë Rozë për 40 minuta
✅ Kanë sensor për të qarat që aktivizohet kur fëmija qan
✅ Janë prodhuar e çertifikuar në BE
✅ Kanë marrë vlerësim maksimal nga Instituti Nëna dhe Fëmija për sigurinë

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower
...

🔊 Furnizimi i ri me lodrat Whisbear erdhi! 🎉🥰
Tashmë mund të porosisni online lodrën tuaj të preferuar! 🐇🦥🐻🐑

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn

🔊 Furnizimi i ri me lodrat Whisbear erdhi! 🎉🥰
Tashmë mund të porosisni online lodrën tuaj të preferuar! 🐇🦥🐻🐑

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn
...

Lepurushi me dritë, ninulla dhe funksion CRYsensor 🐇😍

Veçoritë e Lepurushit Lumi:
✔️ 6 tinguj – zhurma të sigurta dhe tinguj të natyrës
✔️ 3 ninulla – muzikë klasike
✔️ Funksioni VOICE record – regjistrimi i zërit të prindit
✔️ Funksioni i Cry Sensor – aktivizohet kur fëmija qan
✔️ Opsionet e kohës – 60 min. / 90 min. / pa pushim
✔️ Drita ka opsione me 7 ngjyra të lehta
✔️ Karikimi përmes USB – për të mbrojtur mjedisin / për të kursyer bateritë

👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower

Lepurushi me dritë, ninulla dhe funksion CRYsensor 🐇😍

Veçoritë e Lepurushit Lumi:
✔️ 6 tinguj – zhurma të sigurta dhe tinguj të natyrës
✔️ 3 ninulla – muzikë klasike
✔️ Funksioni VOICE record – regjistrimi i zërit të prindit
✔️ Funksioni i Cry Sensor – aktivizohet kur fëmija qan
✔️ Opsionet e kohës – 60 min. / 90 min. / pa pushim
✔️ Drita ka opsione me 7 ngjyra të lehta
✔️ Karikimi përmes USB – për të mbrojtur mjedisin / për të kursyer bateritë

👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower
...

Shhhhh, mos bëni zhurmë se sa e vura në gjumë këtë përtacin tjeter të vogël 🤗💤. Tani përtoj të bëj gjë tjetër, kështu që po vazhdoj të rri varur sa të zgjohet ky shoku im engjëll. 😇

Doni dhe ju të jem miku i fëmijës tuaj? Tashmë më gjeni me ofertë për 9400 lekë 🥳 

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn

Shhhhh, mos bëni zhurmë se sa e vura në gjumë këtë përtacin tjeter të vogël 🤗💤. Tani përtoj të bëj gjë tjetër, kështu që po vazhdoj të rri varur sa të zgjohet ky shoku im engjëll. 😇

Doni dhe ju të jem miku i fëmijës tuaj? Tashmë më gjeni me ofertë për 9400 lekë 🥳

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek
👉 www.whisbear.al
#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn
...

Arushi Pëshpëritës me Sensor për Qarjet duke pritur mikun e tij që të luajnë e të flenë bashkë 🥰👶

📣 Tashmë janë në ofertë me - 15% ulje 🥳

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek 👉 www.whisbear.al

#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn

Arushi Pëshpëritës me Sensor për Qarjet duke pritur mikun e tij që të luajnë e të flenë bashkë 🥰👶

📣 Tashmë janë në ofertë me - 15% ulje 🥳

Mund të shihni produktet tona dhe të zgjidhni çfarë ju përshtatet tek 👉 www.whisbear.al

#whisbear #whisbearalbania #whisbearkosovo #whisbearmacedonia #whisbeardhurate #whisbeargiveaway #bebi #dhurata #pernenat #lodraperfemije #perbebintim #gjumi #foshnje, #shtatzania #gjumiibebeve #perbebat #perbebe #bebiim #nëna #nenatereja #christmas #aksesoreperbeba #mamidhebebi #sleepaid #teething #babysleep #pinknoise #whitenoise #babyshower #newborn
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Close

Categories