Çertifikata e Institutit Nëna dhe Fëmija

opinion pozitiv istituti nena dhe femija Produktet Whisbear, ishin lodrat e para në Poloni, morën një Opinion Pozitiv të Institutit të Nënës dhe Fëmijës për fëmijët që kishin vështirësi për të fjetur. Instituti ka mbi 60 vjet aktivitet dhe reputacion ndërkombëtar për kërkime mbi shëndetin e fëmijëve dhe verifikon produktet në aspektin e sigurisë së përgjithshme, shëndetit dhe zhvillimit.

Lodrat kanë dhe çertifikatën ndërkombëtare të sigurisë TUV Volumi dhe kohëzgjatja e zhurmës mund të rregullohen për t’iu përshtatur më së miri nevojave të foshnjës tuaj.

 

Health Tech Award 2017

HealthTech-AwardLodrat Whisbear ishin fituese të çmimit Health Tech Award në inkubatorin e biznesit që u zhvillua në Varshavë, Poloni, 17 korrik 2017.Çmimi iu dorëzua presidentes së Whisbear, znj Zuzanna Sielicka-Kalczynska nga Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton. Dy arusha Whisbear të personalizuar iu dhuruan Princeshës Kate dhe princit Uilliam për fëmijët e tyre Princin Xhorxh dhe princeshën Sharlot. Çifti i pëlqeu dhe i vlerësoi shumë, madje Kate i tha Uilliam me humor “ Tani duhet të bëjmë fëmijë të tjerë!”

 

BANTA – Baby and Nursery Trade Awards 2018

Banta-baby-productsJulie Milne e Shoqatës BANTA shpjegon se shpjegon: “Çmimet BANTA gjykohen nga një panel ekspertësh të industrisë të cilët kanë njohuri të thella për rritjen e fëmijëve dhe se çfarë i nevojitet këtij tregu. Finalistët dhe fituesit zgjidhen për një numër faktorësh duke përfshirë tërheqjen e konsumatorit, inovacionin, tregtueshmërinë, sigurinë dhe vlerën për paratë qe paguehen. Çmimet u japin vizitorëve dhe blerësve që marrin pjesë në shfaqje një tregues të produkteve që anëtarët tanë të jurisë e konsiderojnë se do të kenë sukses në vitin 2019. ”

 

Çmimi Kid’s Time Star 2019

Kids-time-starWhisbear u shpall fitues në konkursin qe u mbajt gjatë ekspozitës B2B më të madhe për Europën lindore dhe qendrore me sektorin e shërbimeve për fëmijët. Konkursi përzgjedh lodrat më të mira për fëmijë, për nga funksionaliteti dhe cilësia. https://www.targikielce.pl/en/kids-time-2019

 

Çmimi Inovacioni Kind + Jugend 2016

Innovation-awardÇmimi Inovacioni Kind + Jugend është një çmim gjerman i dizajnit që i jepet çdo vit produktit më të mirë të përgjithshëm për foshnjat në fushat e projektimit, sigurisë, miqësisë me përdoruesit, shkallës së inovacionit dhe cilësisë së mjeshtërisë.

 

“Lodra më e dashur për prindërit”

Loved-by-parentsÇmimet “Lodra më e dashur për prindërit-2018” është çmim i dhënë nga një nga programet me prestigjiozë  të prindërimit  në mbarë botën. Çdo produkt testohet nga prindërit dhe votohet nga prindërit.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Close

Categories