Në javët e para pas lindjes, fëmija juaj instinktivisht kërkon situatat që i njihte më parë. Kjo çon në ankth, stres dhe të qara të shpeshta ose dhimbje barku. Kjo është arsyeja pse ia vlen t’i jepni atyre “tremujorin e katërt” dhe gradualisht ta përshtatni foshnjën për të jetuar në botën tonë, jashtë barkut të nënës së tyre.

Një pajisje brenda lodrave Whisbear prodhon një zhurmë që njihet si zhurma rozë, e cila i kujton foshnjës tingujt miqësorë që ka dëgjuar në bark. Falë zhurmës, foshnja relaksohet dhe qetësohet.

Është një zgjidhje e rekomanduar nga mjekët pediatër dhe mamitë sepse qetëson foshnjat dhe nga dhimbjet e barkut. Ka certifikatën e Institutit “Nëna dhe Fëmija” dhe certifikatën ndërkombëtare të sigurisë teknike të Produkteve TUV dhe kohëzgjatja e zhurmës mund të rregullohet për t’iu përshtatur më mirë nevojave të foshnjës tuaj. Pasi ta përshtatni atë me nevojat e fëmijës suaj, zhurma qetëson fëmijën dhe i ndihmon ata të bien në gjumë, duke zbehur tingujt e mjedisit.

Whisbear - zhurme roze
Lepurushi-peshperites-me-kapese-gri

Lodrat e buta nga Whisbear kanë lloje të ndryshme të pajisjeve pëshpëritëse: disa operohen me vetëm një buton, të tjerët kontrollohen me një aplikacion në telefonin tuaj.

Lepurushi pëshpëritës  pasi fillon, prodhojnë zhurmë rozë për 40 minuta. Funksionet Soft Start / Soft Stop gradualisht rrisin dhe ulin volumin e zërit. Një kapëse funksionale dhe madhësia e vogël e lodrës i bëjnë ata shoqëruesin e përsosur të udhëtimit. Ju  mund ta ndryshoni vendin e lodrës pa u shqetësuar se do të humbasë.

Whisbear-gjume i qete

Arushët dhe lepurushët  pëshpëritës, si dhe Whisbear  me sensorë, kanë veçorinë unike CRYsensor (sensorë për qarjen). Si funksionon ky? Analizon zhurmën e ambientit dhe është veçanërisht e ndjeshëm ndaj të qarit të foshnjës, kështu që Whisbear® automatikisht fillon të gumëzhijë kur është vërtet e nevojshme. Pas 40 minutash pushimi, Whisbear® butësisht zvogëlon volumin e zërit dhe kalon në modalitetin e gatishmërisë. Në këtë periudhë fëmija juaj hyn në fazën e gjumit të thellë. Kur Whisbear® ndjen të qarë ose tinguj tregon se foshnja po zgjohet, pajisja reagon dhe ndez përsëri zhurmën qetësuese. Njëzet minuta pasi foshnja bie në gjumë, ariu përsëri shkon në modalitetin e gatishmërisë. Pajisja brenda lodrës mund të ndizet ose fiket manualisht.

Ju mund të përdorni pajisjen edhe në distancë dhe të kontrolloni zhurmën me aplikacionin Whisbear të instaluar në telefonin tuaj. Me teknologjinë Bluetooth,  mund ta lidhni aplikacionin me lodrën tonë më të përparuar: E-zzy -Përtaci, i cila prodhon deri në tre lloje zhurmash: valë të bardha, rozë dhe deti. Aplikacioni ju lejon të zgjidhni kohëzgjatjen e zhurmës: nga 90 minuta në vazhdim.

si funksionojne lodrat e gjumit per bebe
Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories