Arushi pëshpëritës sensorik + Dhelpra Pëshpëritëse me kapëse

L8,000.00

Arushi pëshpëritës me sensor për qarjen është krijuar për të qenë miku i foshnjës tuaj që në ditën e parë të jetës. I qetëson fëmijët dhe i vë në gjumë më lehtë. Një pajisje brenda lodrës prodhon tingullin rozë, i cili i kujton fëmijës tinguj familjarë që ka dëgjuar në barkun e nënës.

Clear
+ -

Arushi pëshpëritës sensorik është prodhuar me pëlhurë të cilësisë më të lartë dhe të butë dhe të çertifikuar. Teksilet me dizenjo të bukura tek veshët dhe putrat e mbushura me elementë që krijojnë një kërcitje të lehtë ndihmojnë në zhvillimin e sensorëve tek fëmijët.

Sensori i qarjes është një pajisje e zgjuar e instaluar brenda arushit. Ai ndjen automatikisht të qarën e fëmijës dhe aktivizon zhurmën, pas 40 minutash zhurmë rozë, e ul gradualisht volumin dhe qëndron në gatishmëri. Nëse fëmija fillon të qajë përsëri, Whisbear e dallon menjëherë dhe ndizet dhe për 20 minuta të tjera. Ju mund ta fikni dhe ndizni pajisjen manualisht gjithashtu. Pajisja komandohet vetëm me një buton. Zhurma rozë mbyt zhurmat e tjera të ambjentit dhe zëri mund të rregullohet në mënyrë manuale.  Produktet Whisbear ishin të parat lodra gjumi me zhurmë rozë në Poloni që morën aprovim zyrtar nga instituti “Nëna dhe fëmija” që trajton probleme e gjumit tek fëmijët. Ky insitut çertifikon produktet për sigurinë në përgjithësi si dhe për shëndetin dhe zhvillimin e fëmijëve.

Lodrat me zhurmë rozë nga Whisbear janë shokët e parë të fëmijës tuaj, dhe mbeten të tillë për shumë vite. Ato ndihmojnë prindërit të qetësojnë fëmijët për gjumë, dhe janë zgjedhja e parë për setin dhuratë të bebeve.

Kujdes!

Lajeni lodrën vetëm pasi të keni hequr pajisjen me zhurmën rozë.

Whisbear® kërkon bateri  3 AAA që të funksionojë. Për arsye sigurie bateritë nuk përfshihen në paketim.

Përmasat

Arushi pëshpëritës sensorik: 34×13.5 cm

Pajisja që lëshon zhurmën rozë: 7×2.3 cm

Paketimi : Gjatësi 35 cm; Lartësi 13 cm; Gjerësi 23 cm

Dhelpra pëshpëritëse me kapëse

Brenda lodrës do të gjeni një pajisje që prodhon zhurmë qetësuese rozë për 40 minuta. Bebet e pëlqejnë shumë këtë zhurmë sepse i kujton tingujt që ka dëgjuar në barkun e nënës. Zhurma rozë bën që të porsalindurit dhe bebet t’i zërë gjumi më shpejt.

Funksionet Soft Start/Soft Stop rrisin dhe ulin gradualisht zërin. Kështu ju mund të përshtasni zërin sipas nevojave të bebit tuaj.

Përmasat e vogla dhe kapësja e bëjnë dhelprën pëshpëritëse një shoqëruese fantastike në udhëtim. Mund t’ia ndërroni lehtësisht vendin, pa u shqetësuar se do të humbasë. Të gjitha lodrat e Whisbear janë të certifikuara dhe janë të sigurta për t’u përdorur nga fëmijet që nga dita e parë e jetës. Këto lodra do të jenë miqtë e fëmijëve tuaj për vite me radhë.

Lodrat Whisbear dhe pajisjet elektronike janë studiuar dhe çertifikuar pasi përmbushin standardet e sigurisë në Poloni, Europë dhe Amerikë dhe vende të tjera. Të gjitha certifikatat janë rinovuar dhe janë lëshuar nga autoritete të specializuara si : TÜV Rheinland, CTT, J.S.Hamilton, Komag.

Kujdes:

Lajeni vetëm pasi të hiqni pajisjen me zhurmë rozë.

Pajisja punon me bateri 3 AAA. Për arsye sigurie bateritë nuk përfshihen në paketim.

Dimensionet:

Dhelpra pëshpëritëse: 9 x 8 x 2.5 cm

Rripi dhe kapësja: 15.5 cm

Pajisja me zhurmën rozë : 9 x 2.3 cm

Paketimi: 23 x 16.5 x 3 cm

Pesha: 0.20 kg

Based on 0 reviews

0.00 Pikët totale
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Arushi pëshpëritës sensorik + Dhelpra Pëshpëritëse me kapëse”

Your email address will not be published.

Komente

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Shporta ime

Close

Lista e dëshirave

Recently Viewed

Close

Close

Categories