Bashkëpuno me Whisbear Albania, Whisbear Kosova, Whisbear Maqedonia

Nëse jeni një dyqan fizik ose online që shisni artikuj për fëmijë të vegjël të saponlindur ose deri në 3 vjeç, dhe operoni në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut bashkëpunoni me Whisbear Albania, Whisbear Kosova, Whisbear Maqedonia. Lutem na shkruani në email duke prezantuar biznesin tuaj.

Whisbear Albania, menaxhohet nga Manderina Promotions dhe është disbtributori ekskluziv  i Whisbear në Shipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut .

Produktet Whisbear që ne tregtojmë janë produkte cilësore të certifikuara në vendet e BE-së .

Ne besojmë tek cilësia e produktit tonë dhe mendojmë se do jetë një potencial i mirë dhe për ju!

Partnerët tanë në Shqipëri janë:

  • bebi bucko dyqan femijeshBebi Buçko, dyqan në qytetin e Korçes me produkte për fëmijë, me një gamë të gjerë produktesh cilësore dhe shumë eksperiencë në treg

 

  • bebi dhe une dyqan femijesh elbasanBebi & unë -Dyqan me produkte për fëmijë të vegjël në qytetin e Elbasanit, 11 vite eksperiencë dhe I çertfitikuar në Gjermani mbi ushqyerjen e fëmijëve 0-3 vjeç

 

Me respekt

Whisbear Albania

Lutem plotësoni formën e kontaktit për bashkëpunim me ne!

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Close

Categories